Hírek

Elérhetőségek

Használati szabályzat a sport és közösségi park területére

1. A sport és közösségi park park (Bajza Lenke tér 12.) nyitvatartási ideje: minden hétköznap 16.00-20:00 óráig valamint szombaton: 14.00-20.00 óráig az itt meghatározott szabályok szerint lehetséges. A használatért díjat nem kell fizetni.

2. A multifunkciós sportpálya - a pályázati kiírással összhangban- az általános iskolásoknak órai foglalkozásokra van elsősorban fenntartva. Amennyiben a pálya szabad a zsámboki lakosok nyitvatartási időben ingyenesen használhatják az alábbi pályahasználati szabályok betartásával.

3. A sportpálya igénybevétele Időpont foglalással telefonon a nyitvatartási napokon lehetséges. Telefonszám:

06 20/3116425 Egy alkalommal csak egy időpont foglalható maximum 60 perc időtartamra. A sportpályát foglaló személynek meg kell adnia a személyi adatait és a gondnok kérésére személyazonosságát igazolnia kell, valamint nevet és lakcímet tartalmazó listát kell átadnia a sportpálya birtokbavétele előtt azokról a személyekről, akik a sportpályát használni fogják.

4. A minigolf pálya használatára időpont 60 perc időtartamra foglalható és a játékhoz a gondnoktól kérhető ütő és labda.

5. A sport és közösségi park területén 14 éven aluliak csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak.

6. A sportpályára lépéskor fehértalpú váltócipő használata kötelező, gumistoplis- és éles cipő viselete tilos.

7. Rágógumival sportolni balesetveszélyes és a sportpálya tisztántartása érdekében tilos.

8. A sport és közösségi park egész területén tilos

  • az ételfogyasztás
  • alkoholtartalmú ital bevitele
  • a dohányzás

9. Kérjük, a szemetet a kihelyezett szemetesbe tegyék! Kutyát a parkba nem lehet behozni!

10. Felhívjuk a figyelmet, hogy a sport és közösségi park területét mindenki csak saját felelősségére használhatja, közerkölcsöt nem sértő módon. Az esetleges rongálás, vagy más módon történő anyagi károkozás kártérítési igényt von maga után. Rongálás esetén a szabálysértési, illetve a büntetőeljárás megindítására is sor kerül.

11. A sport és közösségi park biztonsági kamera rendszerrel védett. Az adatkezelési tevékenység jogalapja az adatkezelő jogos érdeke.

12. A szabályok megszegőit a gondnok vagy az önkormányzat munkatársai felszólítják a pályák elhagyására, szükség esetén egyéb intézkedéseket tesznek a tevékenység befejezésére.

Kérünk mindenkit a használati szabályok betartására a balesetmentes sportolás érdekében!

A terület használati rendje, nyitvatartása a területen zajló további építési munkák miatt változhat. Erről a gondnok ad tájékoztatást.

Üzemeltető adatai: Zsámbok Község Önkormányzata, Zsámbok, Bajza L. tér 10. 06 -28/ 462-107.

Pályagondnok: Lapu István

Sport

 

SportSportSportSport

 

Csatolmány(ok):