Hírek

Elérhetőségek

Jelentkezési felhívás, lecsófőző versenyre

1Feltételek: - A jelentkező csapatoknak minimum 5 kg paprikából kell lecsót készíteni. – A rendezők biztosítják a kenyeret, tűzifát, asztalokat és padokat. – Szeretnénk megkérni a csapatokat, hogy ne csak saját részre főzzék a lecsót, hanem annyit készítsenek, hogy a vendégeket is meg tudják kínálni belőle! – A lecsófőzés kizárólag tűzifával történhet. – Az asztalok és helyek elfoglalása: augusztus 6-án, a lecsófőzés napján, reggel 7 órakor SORSOLÁSSAL dől el.

Kérjük a csapatokat, hogy nevezzék meg a jelentkezési lapon azt a személyt a csapatból, aki a sorsoláson képviseli a csapatot.

Fontos! Minden csoport képviselője reggel 7 órakor jelenjen meg a lecsófőzés (Művelődési Ház udvara) helyszínén. A szervezők szükség esetén a csapatkapitánnyal tartják a kapcsolatot. A rendezők által biztosított asztalok, padok egy csapat részére 8-10 főnek biztosít kényelmes helyet. Több asztal, pad elhelyezésre helyhiány miatt nincs lehetősége. – Kérünk mindenkit, hogy előre jelezzék a jelentkezési lapon a megadott rovatban, annak az autónak a rendszámát, amellyel a lecsós alapanyagokat és kellékeket szállítják a lecsófőzés helyszínére. Azonban ezzel az autóval is legkésőbb ¼ 10 órára a lecsófőzés helyszínét el kell hagyni!

–A szervező bizottság, a résztvevő lecsófőző csapatoknak 2.000 Ft-os nevezési díjat állapított meg. A nevezési díjat a jelentkezési lap leadásakor fizethetik be a csapatok, a Polgármesteri Hivatal pénztárába. .(Nem zsámboki résztvevők postai csekken is fizethetnek, melynek másolatát hozzátűzik a jelentkezési laphoz.)

- A lecsóhoz ebben az évben 400 Ft-os lecsójeggyel lehet hozzájutni, amelyet az információs sátorban árusítunk! – A szervező bizottság kéri a lecsófőző csapatokat, hogy otthon elkészített lecsót ne használjanak a verseny során!! Továbbá felhívjuk a figyelmet az esetleges félreértések elkerülése végett, hogy a lecsófőző verseny a megadott jellel, (két fedő összeütése) tűzgyújtással kezdődik. – A kész lecsót a lecsófőzés kezdetekor kijelölt helyszínre kell leadni 12.45-ig. A későn leadott lecsót a zsűri nem tudja elfogadni értékelésre.

A verseny befejezése után az eredményhirdetésen a legízletesebb lecsót készítők részére kerülnek átadásra díjak, oklevelek.

A lecsófőző versenyre való jelentkezést 2022. augusztus 1-ig a Polgármesteri Hivatalban Rádóczki Lászlónénál lehet leadni, a mellékelt Jelentkezési lappal.

A jelentkezéssel egyidejűleg a csapatok a versenykiírás feltételeit elfogadják!

Sikeres lecsófőzést kívánunk minden jelentkezőnek!