Hírek

Elérhetőségek

Munkakezdés a SPORT ÉS KÖZÖSSÉGI PARK területén

Közbeszerzési eljárás keretében került kiválasztásra a kivitelezést végző cég. Megépült a víz és szennyvízhálózat, valamint a gázvezeték hálózat.  Épül az áramhálózat valamint térfigyelő kamerák kerülnek elhelyezésre a kandelábereken. A park teljes közműhálózat kiépítéséhez, hálózatfejlesztési  költségeihez, kamerák telepítéséhez….  önkormányzatunk a pályázati önrész összegén felül 9 millió Ft-ot biztosított.

 

  1. Multifunkciós sportpálya -12x24 m nagyságú recoltán gumifelület borítással. A pályán lehet kosárlabdázni, kézilabdázni. futballozni és a jövőben tovább bővíthető szintetikus korcsolyapályával.  A pálya körül reflektorok kerülnek elhelyezésre. A kivitelezés befejezése 2019. szeptember. A Belügyminisztérium 20 millió Ft pályázati forrást, az önkormányzat 3 millió 500 e Ft önrészt biztosított.
     
  2. Minigolf pálya– 9 pályatesten 12 akadály készül. KRESZ pálya a gyerekeknek- két sávon kialakított térkő burkolattal ellátott pálya, ahová elhelyezünk közlekedési jelzéseket, táblákat. A  Fitnesz parkba 6 elem kerül, 8 Kandeláber világítja a teret.  Kerítés zárja le a minigolf melletti szomszéd területet a tornaterem bejáratáig. Befejezése 2020. tavaszán tervezett. A LEADER alap 8 millió Ft pályázati támogatást, az önkormányzat 2 millió Ft önrészt biztosított.

Látványtervek: