Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztató a sírhelyek megváltásával kapcsolatos eljárás rendjéről átutalással és csekken történő fizetés esetében.

Zsámbok Község Önkormányzata az általa üzemeltetett temetőben a sírhelyek újraváltására átutalással és csekken történő fizetésre is lehetőség van. 

Átutalással történő fizetés esetén először az adatlapot kell kitölteni és a hivatal@zsambok.hu címre elküldeni a sírhely pontos beazonosítása végett. Amennyiben nem tudja a megváltani szándékozott sírhely parcella, sor, hely szerinti azonosítóit, akkor lehetőség szerint a legtöbb információt kérjük megadni a sírhely elhelyezkedéséről (temető elején,végén, jobb, bal oldalt, kápolnához-kutakhoz viszonyított elhelyezkedése, a sorban való elhelyezkedése – eleje, közepe, vége…..). 

Egyeztetés és esetleges módosítást követően az adatlapot visszaküldjük az Önök email címére. 

A visszaküldött adatlap adatait felhasználva biztosítunk lehetőséget a sírhelyek újraváltásának utalással történő rendezéséhez. Az adatlapot kinyomtatva és aláírva kérjük szíveskedjenek a Polgármesteri Hivatal (2116 Zsámbok Bajza L. tér. 10.) címére postai úton eljuttatni. 

Minden sírhelyhez külön adatlapot szükséges kitölteni. 

A visszaküldött adatlapon feltüntetjük az újraváltás díját. 

Zsámbok Község Önkormányzat költségvetési számla 

Számlaszám: 11742049-15440983 

Közlemény rovatba kötelezően feltüntetendő adatok: 

  • Befizető neve, 
  • Sírhely pontos megjelölése (parcella, sor, hely) 
  • A sírban nyugvó személyeknek a síremléken feltüntetett adatai 

Amennyiben csekken szeretne fizetni kérjük jelezze felénk szándékát e-mailben, levélben vagy telefonon. Ez esetben postázzuk Önnek a befizetésre szolgáló csekket.