Hírek

Elérhetőségek

A Zsámboki Polgármesteri Hivatalban 2020. november 23. (hétfő) napjától a személyes ügyfélfogadás korlátozásra kerül

ZSÁMBOKI POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZLEMÉNYE 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kormány a 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendeletében a koronavírus terjedése miatt Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. 

Erre való tekintettel a Zsámboki Polgármesteri Hivatalban 2020. november 23. (hétfő) napjától a személyes ügyfélfogadás korlátozásra kerül az alábbiak szerint:

Az ügyfelek részéről személyes bejelentkezésre csak előzetes telefonos, vagy e-mailen történő bejelentkezés alapján van lehetőség csak személyes megelenést igénylő 
indokolt ügyben. A hivatali bejárati ajtók zárva tartanak, az épületbe belépés a Szent Erzsébet park felüli ajtón lehetséges az ajtó melletti kaputelefonon történő 
bejelentkezés alapján. Soron kívül, előzetes bejelentkezés nélkül fogadjuk a haláleset miatti ügyintézés céljából megjelenő ügyfeleket. Házasságkötési szándék, bejegyzett élettársi kapcsolat létesítése iránti szándék bejelentése, valamint apai elismerő nyilatkozat megtétele előzetes időpont foglalást követően, kizárólag zsámboki lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező ügyfelek részére.

Úgyintézéshez szükséges nyomtatványok a www.zsambok.hu honlapon elérhetők. Az ügyfelek papír alapú beadványaikat a Községháza Szent Erzsébet park felőli bejáratánál elhelyezett postaládába bedobva, vagy postai úton juttathatják el.

Kérjük az ügyfeleket, hogy beadványaikat elsősorban elektronikus úton jutassák el a Polgármesteri Hivatalba, az alábbi lehetőségeken: 

  • Önkormányzati Hivatali Portálon keresztül — https://ohp-2o.asp.lgov.hu/nyitolap - kérelmet kitöltve ügyfélkapuval rendelkező személy elektronikus azonosítást követően, vagy azonosítás nélkül e-mailben vagy postai úton (a hivatali portál elérhető a www.zsambok.hu honlapon keresztül ki) 
  • Egyéb beadványokat ügyfélkapuval rendelkező ügyfelek e-papíron az alábbi oldalon: https://epapir.gov.hu/ 
  • E-mailben a hivatal e-mail címére: hivatal@zsambok.hu

Kérjük a zökkenőmentes ügyintézés érdekében szíveskedjenek telefonos elérhetőségüket és e-mail címüket minden esetben megadni. 

A hivatal dolgozói elérhetők telefonon: 06—28-462—107; 06—28-462-762, vagy faxon: 06-28-462-763 

Pénztári készpénzes ki-, illetve befizetésre nincs lehetőség. Pénzügyi befizetéseket telefonon igényelt postai csekken, illetve átutalással lehet teljesíteni. Adó fizetési 
kötelezettséget ezen túl ügyfélkapus regisztrációval rendelkező ügyfelek bankkártyás fizetéssel az Onkormányzati Hivatali Portálon (https://ohp-2o.asp.lgov.hu/nyitolap
keresztül is kifizethetik. 

Kérjük szíves együttműködésüket!

Megértésüket köszönjük!

Holló Ilona

polgármester

/sites/zsambok/files/imce/2020-11/hivatalzsambok.hu_20201121_093859.pdf