Hírek

Elérhetőségek

Zsámboki Sportegyesület

ASzervezet neve: Zsámboki Sportegyesület
Szervezet székhelye: 2116 Zsámbok József Attila u. 4.
Képviselő(k): Kovács Tibor
Típus Társadalmi szervezet
Cél szerinti besorolás sporttevékenység
Cél leírása: Az egyesület azért alakult, hogy elősegítse az ifjúsági, látvány- és tömegsport fellendítését, az egészséges életmódra nevelést, a szabadidő kulturált eltöltésének lehetőségét.
Az egyesület célja: az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról és a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény megtartásával ? a régió fiataljainak, valamint a sportolni vágyó felnőtt lakosok, családok számára megteremteni és lehetőséget biztosítani az amatőr sportolás megismerésére, gyakorlására. Megyei rendezvényeken az Egyesület képviselete, új kapcsolatok kialakítása és a már meglévő kapcsolatok továbbfejlesztése és kiszélesítése.
Figyelemfelhívás és tudatos életmód kialakítása, egy egészségesebb életre való áttérés lehetősége. Kulturális tevékenységek rendezvények, sportprogramok szervezése, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, oktatás a szabadidő hasznos eltöltésére. Ennek érdekében az egyesület a szabadidős sportolás lehetőségeinek népszerűsítésére törekszik, az egészséges életmód kialakítására ösztönöz, a természet szeretetére, megóvására nevel.
Az egyesület támogatja az egészséges lokálpatriotizmus kialakulását és helyi szerveződését, valamint a diáksport és ifjúsági közösségek helyi szerveződését.
Az egyesület honlapja: http://zsambokse.wix.com/zsambok-se