Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztató óvodai ellátásról

A Kormány 45/2020. III.14-i határozata rendelkezik arról, hogy a Magyarországon kihirdetett veszélyhelyzet alapján az óvodákban rendkívüli szünet elrendeléséről a polgármester saját hatáskörében dönthet.

Figyelembe véve az Operatív Törzs ajánlását és a Kormány intézkedését az iskolák bezárásáról a családok egészségvédelme érdekében - egyeztetve a Kacó Napközi Otthonos Óvoda vezetőjével- célszerűbbnek tartjuk, hogy a gyermekek lehetőség szerint kerüljék a csoportos foglalkozásokat.

 Kérjük szíveskedjenek 2020. március 16. hétfő délelőtt 9 óráig írásban nyilatkozni, (óvoda részére eljuttatni)  hogy a következő időszakban ( veszélyhelyzet visszavonásáig)  - idős nagyszülők bevonása nélkül- gyermekük felügyeletéről, milyen módon van lehetőségük gondoskodni.

Fontos, hogy ezen időszak alatt is minden gyermek kapjon meleg ételt, azonban a vírus terjedésének kockázatát növeli a személyes érintkezés. Kérjük, a távollét esetén ezért csak abban az esetben igényelje az étkezési ellátást, amennyiben a gyermek étkeztetését másképp nem tudja megoldani.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük.

/a melléklet a honlapról letölthető, valamint az intézményben is kérhető/

 

Zsámbok, 2020. március 15.

                                                                                                                Holló Ilona

                                                                                                               polgármester

Csatolmány(ok):