Hírek

Elérhetőségek

Tervezett autóbusz menetrend módosítás 2022. szeptember 1-től

A Volánbusz Zrt tájékoztatása szerint 2022. szeptember 1-től az alábbi módosításokat vezeti be Zsámbok községet érintően.

440 Budapest- Gödöllő – Tóalmás

441, 442 Budapest -Gödöllő – Jászfényszaru

444 Gödöllő – Vácszentlászló – Jászfényszaru autóbuszvonalakon

Egyes járatok Zsámbok Általános Iskola helyett Zsámbok, Vásár térig közlekednek, onnan is indulnak vissza Gödöllő irányába. A módosításnak köszönhetően több járat érinti a település déli területeit, valamint új megállók is létesültek Zsámbokon: (Vásár tér, Nyárfa utca, Szőlő utca ).

További fejlesztés, hogy a 444-es autóbuszok Gödöllőről tanítási időszakban kiszámíthatóbb, ütemes menetrend szerint, délután 30 percenként indulnak Valkó felé, összehangoltan Gödöllő Vasútállomáson a Budapestről érkező vonatokhoz is, így gyakoribb és gyorsabb eljutásokat biztosítanak Budapestről a térség településeire.

490, 492 Sűlysáp -Kóka-Tóalmás-Zsámbok autóbuszvonalakon

A Zsámbokról induló járatok útvonala módosul, valamint a menetrend hajnalban reggel és az esti órákban kismértékben módosul. Az esti időszakban rövidül a csatlakozási idő Sűlysáp Vasútállomáson, ezáltal csökken a várakozási idő a vasút és a buszok között.

A Gödöllő irányába közlekedő járatok ideiglenes megállóhelye Zsámbokon, az óvoda előtt került kialakításra.

A Szent László utcában az autóbuszközlekedés miatt új forgalmi rend kerül tervezésre.

2022. szeptember 1 -től tervezetten az iskola melletti autóbuszforduló megszűnik. A tér felújítása miatt nem lehetséges a parkolás!

Köszönjük megértésüket!

 

Zsámbok, 2022. augusztus 26.

 

Zsámbok Község Önkormányzata